onsdag 9. desember 2015

Trodde jeg skulle miste pikken...

"Velkommen tilbake til livet på Evje", sier de til meg her hjemme. "Javel", sier jeg tilbake.

Jeg har jo ikke tenkt å omstille meg helt vekk fra livet i Oslo etter å ha bodd der fire år.
Som for eksempel å dumme seg ut er noe jeg gjør støtt å stadig. Det kommer bare ikke "uuut" alltid:)
Derfor av respekt, så kommer jeg ikke til å nevne noen sitt navn i dette innlegget:)

Klein pokerstart

For noen uker siden hadde jeg poker hjemme hos meg selv, med noen gamle og nye bekjente. Alt var veldig hyggelig helt til jeg fikk vite hvem som skulle med. Det hadde seg sånn at jeg hadde narsj hos meg noen uker i forveien, da jeg kom til skade for å kysse ei jeg hadde på besøk, som hadde type.
Kan fortelle med en gang at sånt er litt verre når bygda du bor bare har 3500 innbyggere og 15% av dem er på din egen alder.
Pokeren var klarlagt og ready to go! Jeg fikk så en melding av en kompis som sier at det kommer bort en fyr du ikke kjenner. "Men han er typen til ho derre, du vet".
Det var altså typen til hos jeg rota meg bort i. Greit! Da er det bare å legge "korta" på bordet(tog du an?:) og si hva som skjedde. Og heldigvis så løste det seg. Han var tøff nok til å si at det finnes verre ting enn å kysse dama han si. Og de har ett veldig sunt og fornuftig forhold sammen.
Jeg tenkte, "la oss spille poker og tape litt penger, gutta!"(det så ikke sånn ut dagen etterpå altså!)


Dagen etterpå

Ja, jeg tapte vel en 1000 lapp på pokeren. og våknet utpå formiddagen. Da fikk jeg melding om vedkommende skulle ha fest borti nabolaget. Og at de hadde jacuzzi! Jeg var invitert.
Etter noen timer med Facebook og låtskriving tok jeg med meg noe proseco og stakk over rundt i 21 tida. På veien bort var musikken så høy at jeg kunne høre det fra Stjernebyen til Kjersti park nesten. (500m avstand). Musikken var type køntri, sånn man ofte hører på bygda:)

De skulle ut på Aases Verden kl 22.00 og Åsmund Åmli skulle spille. Så vi kunne ikke være for seine. Nå skal det sies at jeg ikke er noe spesielt begeistra over bygdekøntri. Så jeg følte meg litt som ei bikkje på slep.
Utover kvelden ble det masse godt å drikke på. Og jeg tror de fleste av oss var fulle og fine i formen.
Det var i hvert fall klart for narsj og jacuzzi!!! I en sprengkulde kl 03 på natten, så er ikke dette en gal ide. I hvert fall ikke om du skal videre. Noe jeg etter hvert måtte. Jeg syns jeg husker at jeg tok med meg bukser og sko(sokkene glemte jeg), men jeg hadde glemt noe viktigere!
Og det var nøklene mine.
Når man er full og dum(ung). Så må det jo være noe galt i topplokket når man ikke klarer å finne flere valgmuligheter enn å prøve å knuse vinduet med hånda si.
Jeg tenkte nå i hvert fall at det var en kjempegod løsning. Og at det er sikkert ingen som ser eller hører meg.
I Stjernebyen her jeg bor. Så finne det totalt 18 hus har jeg telt. Og de fleste av dem er ganske nærme hverandre.


Superhelten Bein!

Så det som skjer. Er at jeg prøver å leke Marvel helt, og knuse frontruta på inngangsdøra. Noe som ikke gikk helt etter planen....
Da tenkte jeg, "hva med verandadøra?". Jeg tok sats med mine fantastiske balanse. Og "knus 1 av 2!!! Eureka!!
Så ser jeg etterpå at det kun var 1 vindu jeg klarte å komme igjennom; det andre burde gå lett som en lek - tenkte jeg. Etter ca 5 slag, så begynte det å gjøre litt vondt i knokene. Og da måtte jeg begynne å tenke i andre baner. Nå husker du kanskje at jeg var i jacuzzi for ca 1 time siden? Og det begynte å bli kaldt med den bokseren. (sikter til tittelen av innlegget)
Desperate tiltak og alkohol er IKKE en god kombo! Da jeg tenkte at ei potteplante som stod på utsida kunne brukes til å slå i stykker resten av vinduet. Jeg tenkte jo at dette var en "fixed" plan, og at det skulle gå på en to tre. Vel, det som skjedde var at potta gikk i vinduet, og kom tilbake i tusen biter. Pluss noen som satt seg i hånda mi.

Jeg tenkte som så at slaget mellom meg og ruta var tapt. Og at jeg skulle fryse så jævlig på junior, var nesten uholdbart.
Så den neste dummeste løsningen jeg kommer til å gjøre til slutt var å ringe min far for å spørre om han hadde gjemt bort noen reservenøkler. Noe han ikke hadde gjort. Så det endte opp med at han kjørte opp til Evje fra Kristiansand.

Enden på visa. Jeg mista følelsen i ballene og følte meg temmelig dust da min far kom inn døra klokka 05 på morran.

Don't drink and swim! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar