torsdag 23. juni 2011

Turnestart hvert øyeblikk


Tjênare godtfolk!

Nå starter ting endelig for alvor, og jeg kan med trygghet si at jeg gleder meg som en tulling!

Etter mange uker med telefoner, fiksinger ser det ut som ting er klart. Det har desverre ikke gått 100% som planlagt med enkelte jobber. F.eks så skjedde det en misforståelse med Hjørnet som jeg tar på min egen kappe. Dvs at det ikke gig der denne gang. Men for de som ønsker, så kommer G.U.S til å spille på Javel fredag kl 21.00. Deretter kommer det inn DJ fra kl 23.00.
Har heller ikke hengt opp plakater siden sjefen på Javel ikke har trykket de opp før idag. Så er litt stressa når det gjelder publikum å sånt:P Så idag blir det plakatopphenging for full pupp i Kristiansand!
Presse
Det ser også ut som vi har fått med oss en god del presse på denne turen. Mye å gjøre med at jeg reiser til Kina, og fordi albumet begynner å nærme seg. Fvn, Agderposten, Arendals Tidende og Radio sør har sagt seg villig til å hjelpe oss litt. For å være ærlig så vet jeg ikke når det kommer ut, siden jeg ble fortalt at det skulle vært ute for lenge siden.
Men det kommer:)

Kina
Aldri i mitt levans liv har jeg stressa og sovet så dårlig som jeg har gjort de siste dagene. Visumet mitt som jeg har ventet på altfor lenge nå. Søknaden har jeg prøvd å levere tre ganger. Uten hell. Den ene gangen var det stengt på ambassaden i Oslo, den andre gangen var det feil utfylt og idag fikk jeg endelig Åse Karlsen(Åsemor:) til å levere. Og det betyr at jeg mest sannsynelig får igjennom søknaden rett før jeg reiser.
Steinar har allerede reist ned til Kina, og har infomert meg om at facebook er sperret i Kina. Så all infomasjon fra Asia kommer til å gå via blogg og hjemmesiden min. For dere som ønsker å følge med.
Gitaren!!
Vel, jeg kan ikke si mer enn at jeg gleder meg til å få tilbake gitaren min imorra, og jeg gleder meg til å treffe deg og dine venner.

(Ps: har lagd en konkurranse på facebook som vil si. Visst du blogger om konsertene våres, så får du gratis inngang:)

Hope to see you:) Ha en god weekend så lenge, og en god St.Hans!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar