onsdag 8. juni 2011

Hjelp, gitaren min ligger i Oslo!


Faktisk! På Christian Radich i Oslo. Det var etter lørdagen når jeg spilte på Musikkfest i Oslo.

Stavanger
Sist onsdag så spilte jeg konsert i Stavanger igjen med kort mellomrom fra sist gang på Folken.
Denne gangen var det en nyåpna/gammel scene som har blitt tatt i bruk på Tou Scene. Rommet var egentlig brukt som bryggeri før i tiden, og er sikker godt over 50 år gammelt, med kapasitet til 300 mennesker + - . Når jeg spilte så var det vanskelig å si hvor mange som var tilstede, men det var veldig fin tilbakemelding ifra salen.
Jeg fikk en flott omvisning å¨huset av lysteknikkeren min som fortalte meg litt om hva de pleier å gjøre der og sånt. Og det viste seg å være ett svært kompleks med masse andre scener.
Folkene jeg traff skal også ha en svær hyllest for å lage liv og røre:) '
Så takk til Anastasia, Eilin, Josefine, Morten, Aleksander, Steven og alle som kom for kvelden sin skyld.

Ikke minst Postwerk og Sporv som spilte på samme scene:)

Roa
På fredagen så reiste jeg avgårde fra Kristiansand etter noen pils med gode venner. Litt uggen i magen, tok jeg sats på bussen mot Oslo rundt klokken 12.oo på formiddagen.
Når jeg kom fram til Jokeren Pub og Bar, så møtte jeg Kristian jeg skulle treffe. Her skal jeg skylde litt på meg selv, siden jeg traff ett sted som ikke hadde jackledninger, skikkelig mic eller mikrofonstativ på huset. Heller ikke skikkelig mixer som var kompatibel.

Meningen med besøket var egentlig å spille en konsert for en vennine av min søster, Hanne Myrhaug. Men til syvende å sist så var det ikke mer enn syv betalende i døra. Heldigvis så var de 10 personene i lokalet veldig gira (til tider ihvertfall:P) så det gjorde kvelden helt ok:)

Oslo-Lørdag.
Siste konsert på denne lille turen var kanskje den med mest besøk på. Det skulle være på Schous plass (Grynerløkka) i Oslo/Musikkfest. Etter litt byttinger her og der(refferer også¨til Kulturnatta:P som du kan se i forrige blogginnlegg) så skulle jeg begynne kl 16.30 istedenfor 15.30.
Selv om det var ca 150 mennesker mindre enn det var når jeg egentlig skulle begynt, så spilte jeg til avtalt tid. Publikum på sånne plasser er veldig ofte litt passive når de reiser på grattis arrangementer og sånt. Desverre, men når folk ikke har betalt for å høre artisten, så har de heller ingen grunn til å respektere han deretter.
Men jeg fikk heldigvis motbevist denne påstanden med at ca 150 av de lyttet og sang med på Start Healing og King:)

Seilbåtstur med Lady moscow og Elvira Nikolaisen
Etter konserten hilste jeg på gamle kjente som hadde kommet for å høre på meg. Blant annet min nåværende produsent Thomas Wang. Som jeg fikk pratet litt med. Vi avtalte faktisk å gjøre ferdig resten av sangene i studio fra 13 jun til 16 juni. Noe jeg gleder meg til:)
Da får jeg med meg Jan roger Antonsen på trekkspill fra Lady Moscow og Bent Bredesen fra Jonas Fjeld Rock band. Deretter legger jeg på egen bass på slutten.

Båtturen var utrolig fin, både med sistnevnte band og Elvira som sang veldig fint. Eneste jeg kan si om henne var at hun var mye høyere og kraftigere enn jeg hadde trodd:P haha

Her har du ett bilde fra etterfesten vi hadde på kaia sammen med Bjørn som er vokalist i bandet og mr.Depui :) I en heit stirrekonkurranse

Nå skal jeg og Johnny ut på tur igjen i Kristiansand. Men denne gangen ned på Pir 6 for å høre på Fideli, som er ett kristiansandsk basert folk band.


Ja, og gitaren min ligger forsatt på Christian Radich i Oslo!!
Vel, håper det var noe gøy å lese i bloggen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar