søndag 24. juli 2011


Litt om helgas opplevelser på godt og vondt.

Til å begynne med så vil jeg sende alle mine tanker til de som er pårørende i Oslo og resten av Norge. For å være ærlig, så er det helt for jævlig at noe sånt skal ramme så mange pga en idiot sin handling. Har prøvd å utrykke min forståelse i en sang jeg har laget, men jeg føler det blir feil å vinne kred på noe som er så sårt enda. Så kanskje en dag, så vil jeg legge den ut.

El-Reservado Festivalen
På fredag så reiste jeg mot Lillesand for å få med meg årets happening. Nemelig to dager med bra musikk, god mat og en del pils:) Det var duket for festival livet.

På fredag så kom jeg akkurat tidsnok til å høre ett par låter med Camp Abby som var steike bra! Har kun hørt dem på nettet, så jeg fikk meg en god opplevelse live med disse gutta.
Even Seleven var også ett av innslagene, som jeg fikk med meg litt av. Angret skikkelig når jeg kom ut av backstagen fordi jeg hadde suttet altfor lenge og jammet med musikerene.
Johnny Kahlua Band var også på plass med ny besetning. Trond Breen på gitar, Alexander Teinum(Kjeks), Bård på trommer, Kjetil Grundetjern på bass og Johnny på gitar og vokal.
Til at de hadde hatt en øving, så fikk jeg sansen for det som kom ut av høytalerene.
Den siste artisten jeg fikk hørt var en av mine favoritt solo artister fra USA. Tim Scott, alias "Ledfoot" som er en gotic blues artist som spiller alene. Da jeg fikk vite at han likte stemmen min, så svevde jeg høyt i skyene:)

Lørdagen
Dagen jeg skulle spille.
Jeg var så optimistis dagen før, fordi jeg tenkte ikke at preseningen jeg brukte skulle blåse av.Noe den gjorde rett etter jeg hadde lagt meg. Så for første gang fikk jeg virkelig kjent på Kinesisk totur. Nemelig å få en og en vanndråpe i panna. Grrrr.

Så jeg våknet ganske fort i åtte tida på morran, og gikk inn i huset til Øyvind for å dusje og tørke tøyet mitt på en ovn jeg fant. Der ble jeg en time alene, mens jeg drakk kaffe. Bøyen Beng som spilte dagen før møtte opp ca kl 10 til eggerøre og pils. Før de skulle videre til Moss for å spille enda en konsert. Tore som var vert, fiksa opp egg til alle som var sultne, og stemningen var god:)

Når jeg skulle spille så begynte sola heldigvis å dukke opp. Rett før jeg skulle begynne å spille Start Healing, så åpnet himmelen seg nesten, og dagen var reddet!
Jeg kan ikke påstå at det var min beste konsert så langt i karrieren, men tilbakemeldingen var så god at jeg ble sponset en gitar av www.gitarhuset.no og jeg ble invitert på flere jobber.
Det går nesten ikke ann å forklare hvor glad jeg er for gitaren. Jeg tok med meg en fender telecaster som jeg hadde planer om å spille på. Men jeg kviet meg hardt fordi jeg ikke er veldig glad i å spille på når jeg er alene.

Utover dette så var alle bandene kjempegøye å høre på. Sitter igjen med masse gode minner, og en del nye venner. Anbefaler ALLE å bli med på El-reservado til neste år. Det er helt fantastisk!!

2 kommentarer:

  1. Hei! http://www.facebook.com/6guysblack1 - tidenes kuleste unge band! Har hørt dem live en gang, de gir snart ut en demo! Verdt å høre på!

    SvarSlett
  2. Har de noe med denne festivalen eller meg å gjøre?

    SvarSlett