mandag 21. januar 2013

Påan igjen!

Hei igjen fremmed, bekjent, slektning eller du som har forvillet deg inn på bloggen min


Sånn det ser ut til nå så blir det sporadiske blogginnlegg i ny og ne. Denne gangen blir det fordi jeg sitter å venter på en øving som skal være kl 22 idag. Og det ser ut som jeg kan slå ihjel tiden med å oppdatere deg litt:)


Kort oppsumert så har den siste tiden vært full av nye utfordringer. Ghost Town går så det suser og jeg prøver å henge med i svingene. Phillie og Tripod sine album er i produksjon og snart klare for presseutsendelse. Det er ikke lenge til jeg skal til Frankrike for første gang hvor jeg skal besøke bransjetreffet Midem som blir ansett som ett av de største musikkbransje treffene i verden. Det skal også nevnes at delegatpasset er sponset av Rookie to Whiz. TUSEN TAKK!!
I og med at dette er første gangen jeg skal dit så har det vært MYE planlegging som skal på plass. Møtebooking, sette seg inn i hvert enkelt firma og mye oversetting av brosjyrer, kontrakter osv. Selv om det tar tid, så håper jeg på at de folkene som har tatt kontakt med meg har noe kult å komme med.

Hobby
Utover det så har jeg fått meg en ny "hobby" om du kan kalle det, det! Låtskriving med andre :)
Istedenfor å bare tenke på biznis hele tiden så har jeg slått meg til ro med at jeg kan også gjøre det jeg elsker mest. Nemlig å lage sanger :)
Jeg tipper mye av grunnen til dette er at flere og flere har tatt kontakt for å gjøre co-writes(låtskrivingssamarbeid) som jeg digger. Trenger ikke nødvendigvis gå inn på hver enkelt, men folk fra Universal, Warner og forskjellig. I og med at mye tekst, melodier skal på plass så har jeg prøvd å utsette en del av samarbeidene til etter by:larm som er 16-20 februar. Da håper jeg kanskje det blir litt roligere rundt alt som skjer nå om dagen.

Nitimen

Imorgen skal jeg blant annet gjeste Nitimen med Depui:) Da får jeg med meg masse fine folk i studio. Blant annet en av mine største favoritter fra Norge. Marianne Sveen fra Katzenjammer som jeg har fulgt  i mange år. Og ikke minst blitt inspirert av i min egen musikk:) Litt rart å tenke på hvordan ting går seg til noen ganger:) Håkon Møller på "dragspel", også kalt trekkspill fra Casa Murilo som er en musiker som tar ting "litt for fort":) Ikke minst mine to kollegar, Joachim Røsvik på lapsteel, Ole Martin Thorset på djembe og pling. Og til slutt Thomas Langård som var med å spilte bass på Queen of Mercy når vi spilte den inn i Subsonic Society.
Låten skal ihvertfall spilles live imorgen, og nå er det bare for meg å ta en gjennomgang før jeg reiser ned på Øvingshotellet:)
Vi går på mellom kl 09-11 ett sted. Skal se om jeg får tak i en versjon av innspillingen også. Gjør jeg det, og den blir bra. Så kommer jeg til å laste den opp på nettet:)

OBS: Kommer også noen spennende nyheter ut da:)

Snax!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar