søndag 10. april 2011

Konserten på Buddys og Tim


Som jeg lovte i mailen under så skulle jeg skrive litt om helgen så lang.

TIM
Jeg traff Torgeir og Gunnar som er gitarister i Norsk-Rock bandet TIM. Som mange av leserene sikkert har forstått så booker jeg en del konserter for dem akkurat nå.
Tim er ett band som både har fått terningkast i VG, Aftenposten osv. Og nå skal de slå til med sin andre plate, "Verden kommer nærmere" som i mine øyne er en knallplate!

Vi pratet litt om hvor mye ett band i deres status kan forvente i betaling, og ettersom de er mest kjent i Oslo området. Så er det ikke like lett å booke konserter i andre byer enda. Derfor har vi inngått ett komprimiss at de skal kjøre en del store kred jobber, sånn at de får ett solid rykte på seg. Og vis du eller andre kjenner til plasser hvor TIM burde spille, så bør du ikke være redd for å si ifra:)

Buddys
Etter møte og ett par pils med disse lovende rockerene, så tok jeg toget mot Drammen for å spille atter en konsert:) Jeg hadde snakket med Monica Brenna ang dette i forveien, og hun hadde tatt med seg sin storebror, Charlie Blackwater som jeg jobba sammen med i sommer. Denne mannen er en legende i bluesmiljøet, og uten tvil så leverte han når han spilte!!
Han har til og med fått tilbud av Mick Jagger om å spille med han, men takket nei pga mye jobb:P hehe

Konserten var fantastisk! Jeg hadde med meg Charlie på "I wish Once to be a King". Som var sykt magisk. Folk var helt musestille, og de klappa under sangen, plystra og var fornøyde. God stemning. Etter applausen kom husbandet på banen. Og det var ikke hvem som helst heller. Bent Bredesen fra Jonas Fjeld Rock band, Finn Tokle fra Henning Kvitnes og en trommis ved navn Eivind. Folk klappa og reiste seg etter vi var ferdige, og jeg ble nesten dyttet opp igjen på scenen fordi de ville ha mer:)
Sånn forstått, så var dette en super opplevelse å ta med seg i baggen, og de minnene kommer jeg ikke til å glemme med en gang:)

Takk til Monica som fikset musikere og overnattingsplass!!

PS: Bent Bredesen blir også med på innspillingen min:D :D:D:D

2 kommentarer:

  1. Veldig artig å høre at Bent blir med på innspillinga di :-) Du gjorde en super opptreden og for de som ikke vet det så er altså bentr Bredesen uten tvil en av norges beste gitarister - så ingen hvem som hellst du får med deg på laget her:-)
    Monica:-)

    SvarSlett
  2. Så kult:) Nå må vi bare få avtalt ett tidspunk vi alle kan:)

    SvarSlett