onsdag 2. september 2009

Protestefestivalen på GamlaHei dere internett tilhengere:)

Igår gikk jeg hjemmenfra mens en SINNSYK nervøsitet jeg sjeldent har opplevd.
Jeg skulle på min første pressekonferanse noensinne!

17.17
Før jeg kom ned hadde jeg ringt frem og tilbake til Sunniva som skulle med å synge med meg denne kvelden. Vi fikk tid til å klemme litt, og deretter så fikk jeg beskjed om å sette med i panelet sammen med masse forskjellige folk. Som senere visste å være melodi grand prix stjernen Caludia Scott, Capital X fra USA, vokalisten Johan Piribauer(sve) og vokalisten i Ompakara.

18.00
Etter pressekonferansen var det bildetid. Og da var jeg litt stolt etter å blitt avbildet sammen med Jan Eggum, Larry Bringfjord og mange andre. Så klart festival sjefen Svein Inge Olsen som har gjort alt dette mulig. En STOR takk til han !!
Skal prøve å finne presselinkene for kvelden etterhvert.

18.20
Etter alt dette var ferdig, så stakk meg og Sunniva backstage for å øve.Siden dette var første gang vi øvde sammen før konserten, så var det kanskje på tide;) hehe .
Backstage satt Johan Piribauer og en annen fyr som øvde. Og ikke for å glemme det, så bør du sjekke han ut når du får tid! Så det ble naturlig for oss at vi reiste i en bakgård som var leid inn til artistene for kvelden. Her satt vi å øvde en liten stund før vi ombestemte oss, og dro hjem til Sunniva for å øve i et roligere miljø.

20.13
KONSERTEN
Når jeg kom tilbake til Gamla hadde mobilen min ringt konstant siden jeg hadde vært hos Sunniva. 15 ubesvarte annrop fra forskjellige folk som lurte på når jeg skulle begynne.
Det begynte som det ofte gjør, med å ta seg en øl:) Deretter stakk jeg ut i bakgården for å få meg en røyk. Iførst rød jakke, trange jeans, converse sko, singlet og masse hår ser jeg en av mine favoritt artister Tuva Syvertsten fra Valkyrien Allstars som smiler til meg. Woot tenkte jeg først. Hun kjenner meg igjen???
Det var fra da bandet var på riksturne i Norge, så kom de innom Kick i Kristiansand. Jeg var på denne konserten sammen med noen venner av meg. Deretter gikk bandet til Charlies hvor vi festet til det stengte. Blant annet så begynte en av kameratene mine(altså en gutt) å kline med han ene i bandet til min store overraskelse:P hehe
Men poenget mitt var anyway at hun kom bort å gav meg en klem og takket ydmykt for sist:)
Nå alle begynte, så skulle hver artist fremføre en sang hver. Jeg hadde sangen "Silent Child" som er med på cd'n "Fight Apathy"(utgitt av MTG). Som gikk veldig bra:)

Det var mange av mine nye og gamle venner fra Evje og nye venner ifra Oslo som kom igår. Sanjin, Elisabeth, Diana, John Erik Skarmheim, Marius, Marianne og typen, Linn Hege(søster) og andre folk som kom fordi de hadde hørt om opplegget:)
Etterpå sang me og Sunniva "Start Healing" og en relativ fersk låt som heter "Save yourself".
Tilbakemeldingen var mesterlig:) Alle artistene klappet og smilte når vi kom inn på backstagen igjen. Og noen sa at de hadde fått frysninger :) hehe

24.00 + -
Etter alt var ferdig, så tok jeg med meg de tre øla som stod igjen å putta de i gitar baggen min.
Jeg og John Erik som på dette nåværende tidspunktet var begynt å bli drittfulle, ble invitert av Tuva til Sarah's telt på Løkka. Vi gikk der på ti minutt, og satt der til jeg måtte i hade bade:)
Det skjedde ikke store greiene der borte. Vi spiste, drakk øl(jeg klarte vel og merke miste den ene øla i asvalten som lagde litt oppstyr noen sekunder:) og tjasa. Nesten alle artistene hadde reist bort dit sammen og gjorde kvelden til en fin avsluttning.

02.34
Det endte med 134,- i taxi regning og jeg sovna på gulvet. Sånn går det med gratis øl:P
Vel, jeg har hatt en flott dag med Protestfestivalen og venner:)

Takk til alle som kom for å støtte oss:) Og takk til Sunniva som var med å sang med meg;)

Mvh Bent Ivar

1 kommentar:

  1. Hei, du er bare herliig. Glad for å ha blitt kjent meg deg og musikken! Ha en knall helg.

    Karin

    SvarSlett