tirsdag 1. mars 2011

Navntyveri?


I min familie har man alltid den svarte får. Dette gjelder desverre også Depui familien.
Denne gangen har det vært en sleiping med navn Anders Martinsen (Depui) som har vært på ferde.

Jeg fikk spørsmål en dag jeg satt på Charlies for nesten to år siden, om jeg hadde begynt å ta bilder i Kristiansand. "Hvorfor det spurte jeg". Fordi det var tydligvis en som hadde åpnet en butikk som het "Depui Bryllups Fotografering" Nei! Eieren på Charlies viste meg ett tydelig bilde på mobilen sin der han hadde laget ett SVÆRT utstillingsbilde på en av butikkene sine.

En gravferd
Siden vi har samme oldermor så var naturlignok begge to i begravelsen. Nesten overrasket over at han kom. Navnet Depui stammer fra min oldermor sin slekt langt tilbake, og det finnes ikke veldig mange av disse i Norge.
Så når jeg traff han, så tenkte jeg det var natrulig å spørre han hvorfor han valgte å gå bak ryggen min på denne måten.
Han svarte at det gjorde han ikke fordi han dreiv på med noe helt annet enn meg. Og da stod det alltid Depui "Bryllupsfotografering" bak depui.

Sist jeg sjekket på facebook og nett, så har han både tatt www.depui.no og Depui gruppen på Facebook.

Så jeg raste mot han, og har sendt han noen mails hvor jeg forklarer at han er en forbanna løgnhals og reklametyv.
Det verste med alt sammen er han mannen ikke har intregitet nok til å markedsføre seg selv på en verdig måte. Med å spesfeisere hva han driver med, istedenfor så skriver han nøyaktig det samme som meg. Som har holdt på dette navnet i kristiansand i snart 4 år.

Han påstår at han har markedsført det i 10 år(det sa han til meg). Men dusten er ikke klar over at jeg har fulgt med på han. Og vet at han hadde en egen butikk som kaltes for Anders Martinsens Foto samtidig som jeg spilte konserter.

Nå har jeg tatt kontakt med patentkontoret i Oslo. Og jeg skal følge opp denne saken videre.

2 kommentarer: